Projecció i col·loqui: Amb la boca petita

Image

01

set. 23

La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la projecció i el col·loqui del curtmetratge Amb la boca petita, dins el cicle Dones en acció. A la projecció hi haurà Júlia Mur Bárzano (productora), Mór G. Dulcet (directora) i, possiblement, altres membres de l’equip i serà divendres 24 de novembre.

La sessió consistirà en la projecció del curtmetratge Amb la boca petita, treball de final de grau de cinc estudiants de l’ESCAC sobre una violació dins la parella. Què passa quan els estudis diuen que el 80% dels abusos sexuals són comesos per persones de l’entorn més proper? Posteriorment hi haurà col·loqui amb membres de l’equip per debatre sobre la qüestió.

Júlia Mur Bárzano, graduada en cinematografia a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), produeix com a treball de final de grau amb quatre companyes més el curtmetratge Amb la Boca Petita, seleccionat als festivals D’A Festival de Cinema de Barcelona i HIFF Festival Internacional de Cine de Huesca, entre d’altres. Ha treballat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i actualment treballa als equips de Producció i Direcció de l’associació Dones Visuals, compaginant-ho amb l’estudi del Màster en Estudis de Cinema i Audiovisuals Contemporanis, de la Universitat Pompeu Fabra.

Mor G. Dulcet, nascuda al 2001 i resident a Barcelona, es gradua a l’ESCAC amb el film Amb la Boca Petita, que porta a terme juntament amb quatre companyes més. En la seva etapa formativa dirigeix diversos curtmetratges, entre els quals destaca Domum (2021). Paral·lelament es forma també en l’àmbit de la música.

Pots apuntar-te a la projecció i col·loqui de Amb la boca petita clicant aquí.

Pots apuntar-te a tot el Cicle de dones clicant aquí.