Universitat Popular de Caldes de Montbui

Image

La Universitat Popular de Caldes de Montbui és una secció de caràcter cultural integrada en el Centre Democràtic i Progressista i, com a tal, comparteix l’objectiu històric del moviment ateneístic de promoure la formació de persones lliurepensadores en el camí de la transformació social. És per això que incorpora una oferta formativa àmplia en diverses branques del coneixement, amb rigor acadèmic i científic.

Arrelada a Caldes de Montbui amb una decidida vocació d’obertura a tothom, la proposta educativa de la UPCM s’adreça especialment a totes aquelles persones que cerquen una visió de conjunt i una perspectiva integrada dels sabers, independentment de quin sigui el seu nivell d’estudis actual.

Matrícules ja a la venda!

Ja podeu matricular-vos als cursos de l'edició 2023 de la Universitat Popular de Caldes de Montbui adquirint-los en aquest mateix web!

Accediu a l'edició per consultar els cursos i podreu comprar tots aquells que us interessin.

Els cursos s’inauguren el 18 de desembre de 2022, amb la presència de Josep Bargalló, antic Conseller d’Educació.

A partir del 9 de gener s’impartiran 10 cursos, fins a finals de maig. Alguns cursos estan pensats per poder assistir només a alguna sessió i es podrà triar si apuntar-se a tot el curs (ideal) o només a les sessions que interessin. Un curs es farà en línia. Dels altres, 5 es faran a l’institut Manolo Hugué i la resta a l’aula del Centre o al Cafè.

Image

Curs 2023

Accedeix per consultar els cursos d'aquesta edició. Podràs matricular-te des del web!
Matricula't!

Valors

El compromís de la UPCM és endinsar-se en l’univers del coneixement i del saber, fer i facilitar les eines a aquells qui vulguin avançar pel mateix camí.

"Associeu-vos i sereu forts, instruïu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços"
Josep Anselm Clavé.

Objectius

La UPCM vol promoure l’educació basada en el diàleg, fomentar la reflexió compartida i l’anàlisi crítica com a força motriu de les transformacions socials.

La UPCM vol facilitar l’accés a l’educació a persones de qualsevol estatus socioeconòmic i de qualsevol nivell de formació, amb preus accessibles i beques per a aquells qui les necessitin.

Així doncs, els destinataris dels cursos són totes aquelles persones amb inquietuds culturals i formatives, que consideren l’aprenentatge com un procés necessari que s’estén al llarg de tota la vida.

Amb la col·laboració de:

Image