Política de devolucions

Visió general

La nostra política de reemborsaments i devolucions té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la vostra compra, no us podem oferir un reemborsament o canvi complet. Per ser elegible per a una devolució, el vostre article ha d’estar sense utilitzar i en les mateixes condicions en què el vau rebre. També ha d’estar en l’embalatge original. Diversos tipus de béns estan exempts de ser retornats. Els productes peribles com ara aliments, flors, diaris o revistes no es poden retornar. Tampoc acceptem productes que siguin articles íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables:

  • Targetes regal
  • Productes de programari descarregables
  • Alguns articles de salut i cura personal

Per completar la devolució, necessitem un rebut o un comprovant de compra.

Si us plau, no envieu la vostra compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en què només es concedeixen reemborsaments parcials:

  • Llibre amb signes evidents d’ús
  • CD, DVD, cinta VHS, programari, videojoc, casset o disc de vinil que s’hagi obert.
  • Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui danyat o falten peces per motius no deguts al nostre error.
  • Qualsevol article que es retorni més de 30 dies després del lliurament

Reemborsaments

Un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut l’article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del vostre reemborsament.

Si se us aprova, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la vostra targeta de crèdit o al mètode de pagament original, en un termini normalment no superior a 5 dies.

Reemborsaments que es retrassen o no apareixen

Si encara no heu rebut cap reembossament, primer torneu a comprovar el vostre compte bancari.

A continuació, poseu-vos en contacte amb l’empresa de la vostra targeta de crèdit; pot passar un temps abans que el vostre reemborsament es publiqui oficialment.

A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans de publicar un reemborsament.

Si heu fet tot això i encara no heu rebut el reemborsament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a ateneu@centredemocratic.cat

Articles en rebaixa

Només es poden reemborsar els articles de preu normal. Els articles rebaixats no es poden reemborsar.

Canvis

Només substituïm els articles si estan defectuosos o danyats. Si hi ha algun problema amb l’article que heu adquirit i necessiteu canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electrònic a ateneu@centredemocratic.cat i feu arribar l’article a: Corredossos de baix, 11, 08140 Caldes de Montbui (Barcelona).

Regals

Si l’article s’ha marcat com a regal quan s’ha comprat i se t’ha enviat directament, rebràs un crèdit de regal pel valor de la teva devolució. Un cop rebut l’article retornat, se us enviarà un certificat de regal.

Si l’article no s’ha marcat com a regal quan es va comprar, o si el regalador s’ha enviat la comanda per donar-lo més tard, enviarem un reemborsament al comprador i s’informarà de la vostra devolució.

Devolucions d’enviament

Per tornar el vostre producte, heu de fer arribar el vostre producte a: Corredosos de baix, 11, 08140 Caldes de Montbui (Barcelona).

Seràs responsable de pagar les teves pròpies despeses d’enviament per retornar el teu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es descomptarà del vostre reemborsament.

Depenent del lloc on viviu, el temps que pot trigar a arribar-vos al vostre producte intercanviat pot variar.

Si torneu articles més cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament amb seguiment o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebem el vostre article retornat.

Necessites ajuda?

Pots posar-te en contacte a ateneu@centredemocratic.cat per qüestions relacionades amb reemborsaments o devolucions.

Informació Legal

En compliment de la normativa legal vigent, posem a la vostra disposició la següent informació legal d'aplicació al nostre lloc web.