Iniciació a l’Astronomia arriba al final

Image

10

febr. 24

Després de cinc sessions, s’acaben les classes d’Iniciació a l’astronomia, ofertes per la Universitat popular de Caldes de Montbui. Tot l’alumnat n’estem molt contents: les classes han estat molt interessants i entenedores. Només ens ha faltat mirar les estrelles pel telescopi, però el temps ens ha jugat en contra i, just el dia de fer-lo servir, el cel ha estat ben ennuvolat.

L’Albert ha estat un professor excel·lent, ens ha explicat des del sistema solar fins l’univers: planetes, satèl·lits, forats negres, nebuloses, estrelles, cometes, galàxies, constel·lacions, etc. I sempre ha acabat la classe deixant-nos amb la mel a la boca i fent-nos desitjar que arribi la sessió següent perquè ens ho acabi d’explicar.

També ens ha fet un parell de recomanacions: baixar-nos el programa stellarium i veure les estrelles que ens envolten i, per als qui tinguin telescopi, no deixar de contemplar el cel.

Acabem el curs amb la invitació als alumnes d’anar a l’observatori de Sabadell a mirar pel telescopi.

I dimarts vinent comença el curs: Biologia i identificació dels rapinyaires diürns. Pots veure’n la informació clicant al títol i apuntar-t’hi clicant aquí.