Presentació del llibre: Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió

Image

21

set. 23

El dia 1 de desembre, a les 7 del vespre, la Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la presentació del llibre: Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió, de Piti Español.

L’ acte consistirà en una màster class sobre com escriure diàlegs per a cinema i televisió i la presentació del seu llibre sobre aquest tema.

Piti Español explicarà els principis fonamentals que s’han de tenir en compte a l’hora d’escriure diàlegs i passarà alguns exemples pràctics. Al final, obrirà un torn de preguntes.

Piti Español és guionista de televisió i de cinema, escriptor, autor dramàtic i professor universitari. 

Ha creat i/o escrit programes, sèries i telefilms per a tv3, tve, antena 3, canal + i movistar i diverses pel·lícules (La vida de nadie, Otros días vendrán, Cerca de tu casa…) Guardonades a festivals internacionals. És el guionista de la sèrie Moebius (tv3), que transcorria a Caldes de Montbui.

És professor de guió i de diàlegs a la universitat Pompeu Fabra i a l’Escac. Ha escrit obres de teatre, cantates i musicals.Ha publicat novel·les, contes i assajos sobre el món audiovisual i l’escriptura de guions. L’últim, que acaba de sortir, és Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió.

MAC HD:Users:apple:Desktop:TOT 1:PITI:Fotos:2021:2H4A2959.jpg

Per apuntar-te a la presentació del llibre: Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió, de Piti Español, clica aquí.