La secció de Rugby & Touch arrenca temporada

Image

13

oct. 21

El proper diumenge 17 d’octubre de 10 a 14h a Barcelona en una jornada organitzada pel TRB, els del Rugby & Touch Caldes – Centre Democràtic i Progressista inicien la Lliga Catalana de Touch.

Una temporada que ve precedida per dues en les que la COVID-19 ha estat protagonista i en la que s’han inscrit un total de 10 equips d’arreu del territori català i que han estat distribuïts en dues categories en funció de les classificacions generals de les tres anteriors campanyes.

El Grup A conformat per 4 equips i el Grup B per 6 equips. En una primera fase l’últim classificat del grup A descendirà al grup B, mentre que el primer classificat del Grup B ascendirà al Grup A, disputant-se una ronda final que establirà la classificació definitiva.

Així doncs, els de La Flama Taronja iniciaran el curs en el grup B, en el que intentaran fer-se amb la primera posició que els donaria accés al grup A i així poder acabar la temporada entre els 4 millors equips de Catalunya.

Una primera jornada que enfrontarà als del Centre amb el Salou i el Sant Cugat. Els primers debuten en lliga mentre que els segons, son uns vells conegut dels calderins en els que ja s’hi han enfrontat en diverses ocasions amb una estadística sempre favorable als Santcugatencs.

Per Marc Congost, responsable de la secció de Rugby & Touch del Centre, serà una primera jornada de presa de contacte, “en la que s’hauria de veure el treball fet fins ara en els entrenaments, i en el que les noves incorporacions s’hauran d’anar acoplant al sistema de joc.” I tot això, amb la perspectiva d’acabar amb bones sensacions aquesta primera fase, “en la que intentarem aconseguir el millor resultat possible, tot i que sabem que l’ascens serà força complicat ja que hi ha equips com Sant Cugat, BUC o Montseny amb molt bagatge i més experiència que nosaltres.”

Una primera jornada doncs, que dona el tret de sortida a la nova temporada 2021-2022, en la que el conjunt calderí espera assentar el seu nivell de joc i conjuntar l’equip de cara a les jornades següents.