El Rugby & Touch més líder després de la V Jornada

Image

25

abr. 22

Jornada rodona pels del Centre Democràtic i Progressista que van guanyar els dos partits disputats i es posicionen líders en solitari del Grup B de la lliga catalana de touch a falta de tant sols una jornada per disputar.
Aquest diumenge 24 d’abril es va dur a terme la 5a Jornada de Lliga a Sant Esteve de Palautordera on els del Rugby & Touch Caldes s’havien d’enfrontar al BUC i als Sharks de Salou i procurar mantenir el liderat del Grup B.
Va ser una jornada en la que els de la flama taronja van començar amb bon peu en un partit que van dominar de principi a fi davant d’un sempre combatent BUC, i que va acabar amb un resultat favorable pels calderins per 10 a 1.
Amb aquesta primera victoria els calderins van agafar força i confiança per enfrontar-se als Sharks de Salou, un equip molt compacte i que arribava en tercera posició, perseguint de ben aprop als locals.
Un partit molt ben treballat per part dels de Caldes, en el que van fer valdre l’ordre i disciplina defensiva per construir una forta pressió, que els va permetre tenir bones possessions i córrer al contraatac. I gràcies a aquest bon treball es van poder la victoria per 5 a 2.
I amb aquestes dues victòries el Rugby & Touch Caldes es manté líder del Grup B amb 16 punts, seguits en segona posició pel Sant Cugat amb 12 punts i un partit menys. Pel que els del Centre depenen de si mateixos per acabar-se enduent el títol de campions.
Com a fet destacat, el Caldes va disputar molts minuts de joc amb una alineació amb tres dones i tres homes al camp -quan en lliga catalana s’exigeix un mínim de dues jugadores al camp- ja amb la ment posada en la següent jornada de lliga nacional que es disputarà el proper 7 de maig a Irun.