El Centre torna al carrer per Sant Jordi

Image

25

abr. 22

El 23 d’abril i després de dos anys sense poder fer la tradicional parada a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries, l’ateneu va poder tornar al carrer per difondre la cultura literària d’arrel reivindicativa.

Una diada de retorn esperada que es va veure aigualida per la presencia d’una irregular però forta pluja que va esmorteir el bon ritme de venda de llibres, tenint com un dels títols destacats, el de la recent obra de la Dra. Neus Morán: L’espoli franquista dels ateneus catalans.

Un dia en que tampoc hi van faltar altres títols de marcat caràcter social i cultural i de defensa dels drets de la ciutadania, valors que son propis del Centre, i que van permetre el manteniment de bones converses envers els llibres i la transmissió del coneixement amb qui es va acostar a la parada.
Per tant, des del Centre en fem un balanç positiu, malgrat la pluja i la manca de previsió per tal de dotar als professionals i entitats culturals d’una infraestructura adient a les inclemències meteorològiques que es venien anunciant des de l’inici de la setmana i que van posar en risc tot el material exposat.