El Rugby & Touch Caldes – CDiP líder en solitari del Grup B de la lliga Catalana de Touch

Image

24

març 22

Aquest passat diumenge 20 de març des de les 16h, a Caldes es va disputar la IV Jornada de la Lliga Catalana, en la que hi van participar nou equips d’arreu del territori català.

Una jornada que va estar marcada en tot moment pels canvis de temps i una pluja intermitent que va comportar que la majoria de partits es disputessin sota una fina i constant pluja. Una pluja però, que no va esvair les ganes de jugar dels conjunts participants, i amb una grada amb força assistència, que van donar com a resultat una gran jornada, amb un molt bon ambient.

Una jornada rodona pels interessos dels del Centre Democràtic i Progressista, ja que amb els resultats obtinguts, es situaven líders en solitari del Grup B amb 12 punts, dos més que el segon classificat el Sant Cugat, i quatre punts més que el Salou, malgrat aquest últim amb dos partits menys.

El primer dels partits va ser el clàssic del Touch del Vallès Oriental, en el que es s’enfrontaven El Montseny – Senglars contra el Rugby & Touch Caldes.

Un partit mol disputat, on la manca de ritme dels calderins es va notar força en els primers compassos del joc, i no seria fins a mitjans de la primera part que els de la Flama Taronja van aconseguir aclimatar-se, i amb molt d’esforç, donat que el Montseny va pressionar i fort durant tot el partit, acabar-se imposant per 7 a 4.

I en el segon partit, si bé l’equip local estava molt més confiat amb el seu joc, el Sant Cugat, que arribava líder a la jornada, i amb molt bon ritme de competició, va posar les coses encara més difícils als calderins, anant durant tot el partit amb un marcador molt ajustat. Un partit molt treballat pels dos conjunts, i que qualsevol dels dos es podria haver alçat amb la victòria, i que aquesta vegada, va caure a favor del Caldes per 4 a 3.

Lliga Nacional de 2a Divisió

I desprès d’aquest vibrant cap de setmana, el Rugby & Touch Caldes – CDiP el dissabte 26 de març, a Sant Esteve de Palautordera, es disputarà la primera de les dues jornades de la nova lliga

Nacional de 2a Divisió.

En aquesta primera jornada s’enfrontaran al Touch Montseny, al Arroyo Alligators de Valladolid, i al Mallorca Rebels Touch de les Illes Balears. Tres partits d’altíssim nivell, i que obligaran al conjunt calderí a exprimir al màxim les seves capacitat per tal d’obtenir uns bons resultats, en aquesta primer experiència a nivell nacional.