Image

12

oct. 16

A punt una nova edició del cicle itinerant de música d’arrel. El 19 de novembre donem el tret de sortida al Circuit Folc, que compleix el seu desè aniversari. Deu anys de tradició i innovació amb la música tradicional com a referent però creant nous llenguatges sonors populars que han arribat a tots els públics. Us presentem els artistes de la 10a edició que tocaran al Centre.

18 de novembre – Animal

La banda presenta l’espectacle inèdit i en acústic, Només amb mi, títol de l’última cançó del primer disc d’Animal, Més enllà de les paraules (Halley Records, 2016), i que ara dóna nom a aquesta serie de concerts on Gerard Aledo, juntament amb Ermengol Mayol, ens mostraran l’ànima d’aquest animal, les cançons despullades, com quan es van composar, en un concert de petit format.

2 de desembre Maria Arnal i Marcel Bagés

És difícil no rendir-se a la seductora proposta de Maria Arnal i Marcel Bagés. Cançons emocionals i plenes de sentiment que la cantant badalonina s’encarrrega d’inmortalitzar amb la seva gran veu, i on la guitarra elèctrica del de Flix resulta el complement perfecte per decorar musicalment un cançoner popular que enlluerna.

390_1465898331cantut_sanjosexbelda_foto_nestornoci_img_0337-21332

17 de desembre Belda & Sanjosex

El duet Belda & Sanjosex presenta al Circuit Folc l’espectacle Càntut, nascut el 2012 sota el lema “Cançons i músiques dels avis”, un projecte dedicat a recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines. Tots dos han escollit més de dotze temes del miler que es recullen al cançoner i les presenten en exclusiva en aquests concerts del 10è aniversari del Circuit Folc.