Convocatòria XXIX TACA’M Concurs de teatre amateur Caldes de Montbui

Image

06

oct. 16

Obre les inscripcions per a la 29a edició, que tindrà lloc al llarg de l’any vinent.  Els grups interessats poden le, el festival Taca’m de teatre amateur de Caldes de Montbui, organitzat per El Centre, Ateneu democràtic i Progrinscriure’s fins al 3 de novembre, per optar a ser una de les formacions escollides a partir del 5 de febrer i fins a finals de març del 2017, representaran les seves funcions.

L’objectiu és que durant aquest període de temps, es representarà cada diumenge a les 18h de la tarda una de les obres seleccionades. Així, la iniciativa permet dotar d’una programació estable de teatre a Caldes de Montbui, alhora que és un esperó per als grups de teatre amateur del país, que podran representar les seves obres davant d’un públic fidel, que durant 28 anys ha omplert les butaques de cada representació.

A la inscripció, a banda d’informació del grup, han de lliurar informació de l’obra que representaran que podrà ser en català o castellà, de nova creació o textos ja publicats, dels quals tinguin els drets de representació, així com textos clàssics. Els grups seleccionats rebran 600 euros que cobriran les despeses de transport i/o compra d’atrezzo i d’altres necessitats logístiques. Entre abril i maig, un cop s’hagin representat totes les obres, es durà a terme la gal·la de celebració dels premis, on les obres podran ser premiades en les categories de millor direcció, actor, actriu, escenografia, entre d’altres.