Image

09

nov. 23

Una vintena de persones han vingut a la Universitat Popular de Caldes de Montbui a escoltar la Montse Font. Ens explica què és el ioga i que hi ha molts iogues: el Karma ioga és el que podem fer sempre, quan som conscients d’allò que fem i només fem allò (si fas una truita de patates pensant en la truita de patates); el Bhakti ioga, quan tens un altar amb espelmes, budes i altres; el Kirtam ioga, quan escoltem mantres…

Hem après que al cos tenim set xacres principals; que a través de bandes i respiracions, estem més equilibrats; que el ioga és la unió del cos (postures), la ment (concentració, meditació) i l’energia (control de la respiració)

Després d’una estona de teoria, hem fet algun exercici de respiració conscient i completa iogui. Hem après i practicat com descarregar les cervicals, i una mica de santosha: per ser una mica més felices.

I ens ha enviat a casa amb deures: quan anem a dormir, hem de donar les gràcies tres vegades, per tres coses que hàgim viscut avui.

I d’aquí quinze dies, tindrem una conferència sobre l’amor tòxic: Camins a Roma. la construcció de l’amor romàntic tòxic