L’any passat, el Centre va impulsar i donar acollida a un total de 138 activitats

Image

15

febr. 16

Aquest diumenge uns quants socis del Centre ens vam trobar per fer balanç de les activitats generades l’any 2015 i posar damunt la taula per debatre de forma conjunta els objectius que ens marquem per aquest 2016.

L’any passat, el Centre va impulsar i donar acollida a un total de 138 activitats, un rècord absolut en la història de l’entitat. D’aquestes, la majoria han estat concerts organitzats per El Centre Sona i també altres entitats que comencen a residir al projecte musical del Centre com ara els Three Cool Cats. En total han estat 34 els concerts que han marcat la programació estable musical dels caps de setmana.

A aquestes activitats, cal comptar-hi també les 10 sessions de teatre del TACA’M, però també les xerrades i conferències proposades des dels Cicle Nòmades, Cicle Veïns i la PAH, a més de les 6 presentacions de llibres proposades pel Tast de Lectures.

D’entre el plec de propostes fetes posem l’èmfasi en les 9 que van emmarcar la Festa Major del 2015 coincidint amb la celebració dels 150 anys del Centre que encara està en marxa. L’aposta per ser al parc de l’estació va donar un bon resultat a l’entitat que va generar un impacte d’entre 6.000 i 7.000 espectadors. En aquest sentit, ja us avancem que hi tornarà a haver “Espai Centre” a la festa major d’enguany!

L’assemblea també va fer un repàs econòmic de l’exercici que es tanca en positiu i després de les inversions destinades a diverses actuacions de rehabilitació d’espais. Aquestes inversions continuaran en una nova fase aquest any 2016.

Per aquest nou any, els objectius econòmics que es va marcar l’assemblea passen per prioritzar les actuacions a la sala de teatre. A nivell associatiu, el 2016 estarà marcat per la fase de tancament del Pla Estratègic engegat ara fa més de tres anys, continuar teixint complicitats entre les 366 persones sòcies i les que s’hi van afegint, així com les entitats que conformen “El Centre”, Ateneu Democràtic i Progressista.

En breu podreu consultar