Home > CURSOS > SEMINARI SOBRE LA LLEI DE REGULACIÓ DE L’EUTANÀSIA

DESCRIPCIÓ 

Breu seminari de divulgació de la nova llei. Cada sessió tindria una primera part expositiva (30 minuts) i una segona de debat amb les persones participants (30 minuts).

OBJECTIUS 

Donar a conèixer la llei que està en tràmit avançat d'aprovació i el seu desplegament i oferir un marc de reflexió ètica que s'obre en la societat.

FORMAT D'AULA: Les dues sessions del seminari, que és gratuït, seran en línia i dies abans de la seva realització, a les persones inscrites se'ls farà arribar el link per assistir-hi.

INSCRIPCIONS: Enviant mail a inscripcionsupcm@gmail.com abans del 19 d'abril per a la primera sessió, i abans del 26 d'abril per a la segona sessió.

 

CONTINGUTS

PRIMERA SESSIÓ:
Exposició dels motius i els valors que sustenten la llei. Supòsits de malaltia per sol·licitar l'eutanàsia. Experiències en d'altres països.

HORARI: Dimarts 20 d’abril de 19:00 a 20:00

SEGONA SESSIÓ:
Procés per sol·licitar, valorar i practicar l'eutanàsia. Les passes que han de seguir els i les pacients que es vulguin acollir a la llei. El metge responsable, el metge consultor i la Comissió de Garantia i Avaluació.

HORARI: Dimarts 27 d’abril de 19:00 a 20:00

LES DUES PONÈNCIES ANIRAN A CÀRREC DE LES METGESES PILAR LONCAN I CESCA ZAPATER