Home > CURSOS > INTRODUCCIÓ AL VIDEOJOC: ALFABETITZACIÓ GAMER. APRENENT A JUGAR

PRESENTACIÓ

Els videojocs són un dels formats culturals més populars dels últims anys, avançant-se a altres industries més antigues com el cine. En el seu mig segle d’història s'han desenvolupat amb una enorme riquesa però, tot i estar presents al nostre dia a dia, i pel volum de creacions que el conformen, poden ser un format al que no se sàpiga com entrar per primera vegada. Per trencar estigmes ofereixo aquest curs.

Preu curs:  21 euros (19 euros per a sòcies del Centre)
*Recordeu que en cas de necessitat hi ha la possibilitat d'accedir a beques

Nombre de sessions: 4. Els dijous 5, 12, 19 i 26 de maig

Horari: de 19.00 a 20.30h

LLOC: Institut Manolo Hugué

PROFESSOR: Lluís Agustí Tinoco

INICI DEL CURS EL DIJOUS 5 DE MAIG DE 2022

OBJECTIU

L’objectiu del curs és apropar el videojoc com a experiència lúdica i cultural a través de 3 sessions dirigides i una lliure per a tractar els temes i interessos de cada alumne de manera personalitzada. Jugarem sense pressions ni objectius competitius, buscant adquirir competències que permetin apropar-se a qualsevol joc. També debatrem sobre el que anem provant per a generar un espai compartit que enriqueixi les nostres experiències.

METODOLOGIA

Provarem diferents formats de joc amb una corba de dificultat baixa per a familiaritzar-nos amb diferents tipus de controls que podem trobar per tal de que els alumnes sàpiguen entrar en qualsevol videojoc amb el que es trobin.
Nivell 0: Comencem a jugar: El videojoc com a experiència narrativa.
Nivell 1: Juguem amb el ratolí.
Nivell 2: Experimentem amb el teclat.
Nivell 3: Aprofundeix amb el que t'interessa, enriqueix-te jugant.