32è TACA’M 2020

El TACA’M arriba a la 32 edició amb més bon humor que mai, les comèdies s’imposen als drames

El concurs repeteix el calendari de vuit representacions amb periodicitat setmanal, les tardes de diumenge, a la Sala Stage, a partir del 02 de febrer i fins el 22 de març de 2020.

Ja tot està enllestit per donar el tret de sortida a una nova edició del concurs de teatre TACA’M. I ja en van 32. Any rere any segueix consolidant-se com un dels més importants concursos teatrals per a grups amateurs de tot l’estat.

Com sempre, cal destacar l’èxit de participació que, un cop més, ha posat complicada la selecció d’obres que conformen el cartell d’enguany. De més d’una cinquantena de propostes finalment l’organització ha vist a bé escollir les 8 que, cada diumenge del 02 de Febrer al 22 de Març, pujaran a l’escenari.

El públic continuarà exercint de jurat popular del concurs i donarà lloc a una de les dotze categories dels premis del certamen. El nombre total de guardons establerts és vint-i-sis. La cloenda del 32 TACA’M del 2020, tindrà lloc unes setmanes després de la finalització de totes les representacions en un sopar i entrega de premis a Caldes de Montbui.