28è TACA’M 2016

Ja tenim aquí el 28è TACA’M
Programació


terapia

DIUMENGE 31 de gener a les 18.00h
TERÀPIA DE GRUP per Teatre Nacional del Tenes (Santa Eulàlia de Ronçana) de John Merrick

Set personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cada un d’ells té un TIC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents…

Lloc: Stage
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


vtsT5Wb2

DIUMENGE 07 de febrer a les 18.00h
EN PORTADA per Farga’m Teatre (Terrassa) de Ben Llecht

L’alcalde de Chicago està convençut que guanyarà les pròximes eleccions gràcies a l’execució d’Emily Morgan, qui espera a la presó per ser penjada desprès de matar a trets un policia negre de la ciutat. El Xerif Hartman no dubte en aconseguir un lloc al govern per haver col·laborat a la seva detenció. Al mateix moment, Julie Smith deixa el diari pel que ha treballat tant de temps, l’Examiner, per casar-se i marxar de la ciutat. Jane Thompson, la directora del diari,no permetrà que la noticia de l’any se l’hi escapi de les mans.

Però… i si algú fa el que ningú espera?

Lloc: Stage
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


copy-Logo-Corpus-b-n

DIUMENGE 14 de febrer a les 18.00h
EL PRINCIPI D’ARQUIMEDES  per Casal Corpus Grup de Teatre  (Barcelona) de Josep Maria Miró i Coromina

Els més petits del club han de començar a nedar sense bombolla. Un dels nens s’hi nega perquè està espantat i plora. Alguns pares s’han queixat que el monitor l’hagi consolat abraçant-lo i fent-li un petó, fet que ha provocat inquietud i preocupació. On acaba la veritat i comença la mentida?

Lloc: Stage
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


maxresdefault

DIUMENGE 21 de febrer a les 18.00h
NIT DE RADIO 2.0  per Impuls Teatre (Molins de Rei) de Cristina Clemente

Imagini’s assegut i invisible a l’estudi de “Nau Ràdio”, des d’on cada nit la Candela com a locutora i presentadora líder del programa, el Llorenç com a locutor-director i en Pedro com a locutor emmudit i buscador d’informació a les xarxes, emeten, a partir de les dues de la matinada, el programa “Ho busco però no ho trobo…”. Els ajuda en tot moment una estudianta de periodisme que exerceix de becària del programa: l’Anna. I, finalment, en Toni hi posa la màgia tècnica des de la peixera, arrodonintel conjunt. Tot sembla sota control…
Però aquesta nit, vostè viurà en rigorós directe, molt a prop, la seqüència nua dels esdeveniments inesperats que faran d’aquesta emissió d’avui una nit de ràdio sorprenent, hilarant, colpidora i irrepetible.
Estigui, doncs, molt atent, perquè quan avui caiguin les màscares que, en forma d’informatius, falques publicitàries o cançons de distracció, protegeixen els nostres protagonistes i els seus sentiments reals, dels sentiments i recerques dels propis oients i seguidors, aquesta Nit de ràdio 2.0 esdevindrà una nova versió revolucionària d’ella mateixa, que els deixerà a ells i a tots vostès ben esquitxats de veritats inconfessables –o sí- retransmeses en directe!

I de tot això, no ho oblidem, sempre hi haurà algú com l’Àlvarez, disposat a treure’n partit. Vigili, doncs, quan surti del nostre estudi.

Lloc: Stage
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


índex

DIUMENGE 28 de febrer a les 18.00h
JA NO TENIM EDAT per  Triangle Teatre  (Cornella de Llobregat) de Producció Pròpia

Ja no tenim edat és una comèdia dramàtica i coral, on els personatges es mouen per la ciutat i per les seves circumstàncies perduts, intentant trobar la felicitat i els somnis que els hi van prometre quan eren joves i que el nou segle i la crisi els ha robat.

Lloc: Stage
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


16996190249_ca40901fa4_o

DIVENDRES 04 de març a les 21.30h
EL VERÍ DEL TEATRE per Tic Escènic (Castellar del Vallés) de Rodolf Sirera

El que en un principi sembla una innocent visita i una tertúlia sobre teatre entre un important personatge de la vida pública i un prestigiós actor, es converteix en una cruel representació teatral, plena d’enganys i que acaba convertint-se en un perillós experiment de fisiologia portat fins a les últimes conseqüències.

Lloc: Cafè del Centre
Entrada: 4 euros socis i TR3SC, 8 € simpatitzants


DIUMENGE 06 de març a les 18:00h

MORT D’UN VIATJANT, d’Arthur Miller

Associació Teatral El Partiquí (Barcelona)

Arthur Miller ens presenta la cara real del “somni americà” en un text punyent, d’una dramatúrgia sorprenent i colpidora. Aquesta antitragèdia, en què l’heroi ens durà del present al passat un cop i un altre, intentant sobreviure, recolzat només per les seves quimeres, ens mostrarà com n’és de perillós creure que tot pot ser, sense esforçar-nos en la direcció correcta per aconseguir-ho. I que, fins i tot fent l’esforç correcte, no hi ha cap garantia d’èxit.

LLoc: Stage
Entrada: 4€ socis i TR3SC / 8€ simpatitzants


DIUMENGE 13 de març a les 18:00h

Scla´ka Si Teatre (Cardedeu) presenta:
JERUSALEM, de Jez Butterworth

Un dia assenyalat, el dia de la Festa Gran del poble, el dia de Sant Jordi, aquell cavaller que va matar el drac que tenia atemorida la població… Johnny Byron rep la notificació que ha d’abandonar el bosc on viu des de fa anys amb la seva caravana i on es refugien els adolescents del poble, on poden prendre drogues i emborratxar-se… on se saben segurs, potser fins i tot més que no pas a casa seva…

LLoc: Stage
Entrada: 4€ socis i TR3SC / 8€ simpatitzants