L’aplec Caldes is Hell arriba a la setena edició

Image

01

juny 21

El passat diumenge dia 30 de maig es va celebrar la setena edició de l’aplec Caldes is Hell, un concert organitzat per El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista que a causa de la situació sanitària va haver de canviar la seva localització. El Parc de Can Rius va acollir les 270 persones que com a públic van gaudir i vibrar amb les cançons de Solé dedicades a la vila termal.

Va ser un aplec diferent i especialment emocionant, tant Ramon Solé com El Centre, havien decidit que l’objectiu d’aquest concert fos solidari. Tota la recaptació de la venda de les entrades anirà destinada als projectes de la Creu Roja Caldes-Palau-Sant Feliu. Carles Martínez, president de l’entitat, feia un agraïment públic instants abans de començar el concert.
Amb gairebé totes les localitats venudes, es van recaptar 2.200 euros que es destinaran a l’entitat calderina per poder continuar prestant el seu servei amb garanties i donar cobertura a totes les persones usuàries dels seus diferents serveis. Per al calderí, Ramon Solé, “la meva inquietud de fer aquest concert solidari naixia l’any passat, em va commoure moltíssim veure la feina dels voluntaris i voluntàries de la Creu Roja, que en els moments de més por, amb el confinament més dur, ells s’arremangaven i sortien al carrer i anaven a fer el que fos per ajudar.”

Pots veure’n una galeria fotogràfica al web del calderí.