La secció Rugby & Touch d’El Centre s’alça amb el subcampionat a la Copa Nadal.

Image

14

des. 21

Aquest diumenge 12 de desembre els de la Flama Taronja han aconseguit una nova fita obtenint la segona posició a la Copa de Nadal, disputada a la Foixarda, i després d’imposar-se davant del Montseny i el Sant Cugat i empatar amb el Salou, el que els va situar com a líders del grup 1 i accedir a la final.

Tres partits molt ben encarats pels de la Vila Termal, que a mesura que van anar passant els minuts es van anar assentant amb el ritme de joc. Un primer partit davant del Montseny que va servir per agafar empenta i ritme de joc, acabant amb un ajustat 2 a 1. El mateix resultat es repetiria davant del Sant Cugat, un equip amb qui els calderins havien perdut en el partit de lliga que havien disputat.
Més complicat va ser el tercer i definitiu partit, davant d’un Salou que amb molt bon ritme va anar acostant-se al marcador, arribant a posar en risc la primera posició de grup als del Centre Democràtic, que van saber mantenir-se i aguantar el marcador en el tram final del partit.

Així doncs, primera posició de grup i accés a la final amb el primer classificat del grup 2. En aquest cas, contra un dels rivals més complicats en el panorama del Touch català com es el TRB, i que venia de disputar el campionat d’Europa de clubs.
Si be la diferencia teòrica de nivell feia preveure un partit amb gran diferencia en el marcador, el Rugby & Touch Caldes va créixer davant l’entitat del rival, i va brillar amb un gran joc defensiu, que els va portar a mantenir l’empat durant els primers deu minuts. Finalment però, la superioritat del TRB es va acabar imposant de forma relativa, per tancar la final amb un marcador de 3 a 0.

Un any 2021 que acaba amb els de Caldes com a líders provisionals del grup B de la Lliga Catalana de Touch, amb quatre victòries i una sola derrota, i com a subcampions de la Copa de Nadal. A paraules del tècnic Marc Congost: estem davant del millor final d’any que podíem imaginar. Ara tocarà mantenir el nivell de cara els reptes del 2022 i seguir treballant per fer créixer la flama taronja, com hem fet fins ara, amb molt d’esforç i constància. Cal agraïr a totes les jugadores i jugadors la seva implicació i esforç en cada entrenament i en cada partit, i estic molt orgullós del camí recorregut amb tots ells