La secció Rugby & Touch acaba en segona posició a la Lliga Catalana

Image

06

febr. 22

La secció esportiva del Centre Democràtic i Progressista, Rugby & Touch Caldes, acaba segona al final de la primera volta al grup B de la Lliga Catalana de Touch.

Aquest passat diumenge dia 13 es va disputar la 4a jornada de la Lliga Catalana de Touch, en la que el conjunt calderí descansava. Malgrat no disputar aquesta jornada, els de La Flama Taronja estaven molt pendents dels resultats que es poguessin produir, doncs en funció d’aquests podien acabar liderant el grup B a la finalització de la primera volta.

Però els rivals directes del Touch Caldes no van afluixar, fet que ha provocat un triple empat a 8 punts al capdavant, amb un Touch Sant Cugat que malgrat la derrota davant dels Sharks de Salou, aconseguía mantenir-se en el liderat, i un Salou que demostrava perquè se’l considera l’equip revelació del grup, establint-se en la tercera posició.

Una segona volta que tindrà el seu inici el 20 de març, en una cinquena jornada organitzada a Caldes de Montbui, on el conjunt local i amb l’escalf de l’afició espera poder mantenir la línia ascendent mostrada a finals del 2021, i seguir en les posicions capdavanteres de la lliga.

Per últim, els de la Flama Taronja recorden que segueixen consolidant el seu procés de creixement amb noves incorporacions als seus entrenaments oberts, tots els dimecres de 21 a 22:30 al Camp Municipal de Les Cremades.