Jornada vital pel Rugby & Touch Caldes

Image

20

abr. 22

El proper diumenge 24 d’abril a Sant Esteve de Palautordera, a l’estadi que va acollir la primera jornada de lliga estatal, es celebrarà la V Jornada de la Lliga Catalana de Touch.
Una jornada en la que, si la Flama Taronja aconsegueix un ple de victòries s’alçarà virtualment amb el campionat del Grup B a falta de tant sols un partit per disputar a la lliga al mes de maig.
Els rivals que els esperen aquest cap de setmana son el sempre combatiu BUC de Barcelona i l’equip revelació de la temporada, els debutants Sharks de Salau.
El BUC és un equip molt experimentant, amb un atac i una defensa molt ben ordenades i amb jugadors i jugadores amb molta experiència, on el conjunt calderí necessitarà aplicar-se de valent i de forma molt ordenada si vol aconseguir un bon resultat.
Per altra banda, els Sharks de Salau, actualment tercers a la lliga catalana, a quatre punts dels del Centre Democràtic, -amb dos partits menys- i que a mesura que ha anat avançant la temporada han incrementat de forma exponencial el seu rendiment. Un partit que es preveu amb un ritme frenètic, on cometre errades pot decantar la balança a favor d’un o altre equip.
Així doncs, jornada complicada pels calderins, que depenen de si mateixos per continuar líders i confirmar així la seva evolució ascendent i que han anat demostrant al llarg de tota la temporada.