Informe individual del Baròmetre del Tercer Sector 2017

Image

11

març 18

La Taula del Tercer Sector treballem per donar visibilitat a l’esforç diari i constant que realitza el Tercer Sector Social en la defensa de les persones i de les situacions de vulnerabilitat social que pateixen; intentem influir sobre la ciutadania i les institucions del nostre país per avançar cap a una societat amb menys pobresa i menys desigualtats, i a estendre el benestar als col·lectius socials més desafavorits; i, a més, representem el sector davant les administracions públiques, els mitjans de comunicació i la resta d’institucions i d’agents socials.

L’enquesta del Baròmetre del Tercer Sector social s’emmarca dins l’objectiu de visibilitzar la tasca de les entitats del Sector Social de Catalunya, amb la voluntat de conèixer amb més profunditat com és el sector per tal de poder proposar canvis i millores per enfortir les entitats i la seva tasca.

Com a agraïment a la implicació del Centre responent l’enquesta, ens volen fer un retorn amb un informe que posi en relació les nostres respostes amb les respostes del conjunt del sector. Aquí podreu trobar tant l’informe més detallat sobre el Centre, com el genèric.

Informe Barometre Centre

informe_barometre_2017