Inaugurem el nou Teatre del Centre!

Image

16

gen. 24

Benvolguts amics, tenim l’immens plaer d’anunciar-vos, per fi, que ja tenim dades per a la inauguració oficial del nou Teatre del Centre de Caldes : l’acte inaugural tindrà lloc el proper 2 de febrer a les 19:00. hores. Si us plau, guardeu-vos la data i, en els propers dies, rebreu més informació sobre aquest acte. Els socis i les sòcies us podeu inscriure aquí.

L’espectacle inaugural del nou teatre serà la preestrena d’ HE MORT EL POP ,una nova producció d’Apunta Teatre, El Maldà i la Federació d’Ateneus de Catalunya en el marc de l’ Any Guimerà , que ha estat creat per Lluís -Anton Baulenas, dirigida per Marc Vilavella , i que compta amb la direcció i creació musical de Marc Sambola . L’obra, que es representarà al Teatre del Centre el dissabte 3 de febrer a les 20:00 hores , recull tres de les peces més rellevants de l’autor: Mar i Cel, Maria Rosa i Terra Baixa en una deconstrucció de cadascun dels textos amb un tractament de comèdia que pretén apropar al públic actual la trajectòria prolífica de Guimerà des d’un altre punt de vista, com és la contemporització dels clàssics. Els socis i les sòcies també poden tenir entrada gratuïta i per a acompanyant, els pots trobar aquí. 

La celebració de l’obertura del nou teatre també comptarà amb una exposició retrospectiva que fa un repàs per anys de cultura i arts escèniques al teatre del Centre (a l’Altell del Centre, del 2 al 22 de febrer ) i amb el concert d ‘Os Chotos el diumenge 4 de febrer (19:30 hores, al Cafè del Centre), les entrades les pots trobar aquí. 

Com sabeu, la inauguració del Teatre del Centre esdevé un nou impuls per a la cultura i la vida associativa a Caldes de Montbui, ja que la nova sala contribuirà a ampliar i diversificar l’oferta cultural de la vila amb propostes teatrals, musicals, cinematogràfiques. . . i conferències, a més de donar suport a les entitats i projectes culturals del municipi, tant professionals com amateurs. 

Els actes que hem previst per inaugurar el nou teatre són també un reconeixement al treball dels socis del Centre que, en tots aquests anys d’obres, heu demostrat un gran exercici de compromís i sacrifici treballant de forma voluntària per tirar endavant aquest nou equipament. tanta falta ens feia i que volem que es converteixi en un referent cultural per a la comarca.


Per fi, ha arribat el moment de gaudir del nou teatre. Gràcies a tots pel vostre suport! 

Cliqueu als enllaços a continuació per a reservar i/o adquirir les vostres entrades.

Inscripcions a l’acte institucional
Entrades per a socis He Mort el Pop
Entrades generals He Mort el Pop
Entrades per a Os Chotos