Impuls econòmic per acabar les obres del teatre del Centre

Image

22

oct. 21

Notícia original publicada a elcalderi.cat

El conveni signat entre l’Ajuntament de Caldes de Montbui i El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista suposa una injecció econòmica de 250.000 euros en els pròxims dos anys per tal d’accelerar les obres de reforma de les instal·lacions. Aquesta aportació concentra la inversió prevista per la pròxima dècada amb l’objectiu d’accelerar el procés de finalització de les obres i poder impulsar l’activitat cultural de la vila.

Visita a les obres del Teatre del Centre

El Centre té un paper cabdal en la vida cultural de la vila de Caldes, i aquest conveni també “permetrà una programació estable durant tot l’any, una aposta ambiciosa per millorar la cultura de la vila” ha afegit la regidora de Cultura, Laia Cuscó, en la darrera visita d’obres a l’equipament ahir, dijous 21 d’octubre.

El responsable d’obres i membre de la junta d’El Centre, Joan Serra, ha destacat que “hi ha pressa per acabar les obres perquè la població pugui gaudir com més aviat millor d’aquest equipament”.
Aquest acord de col·laboració publicoprivat entre el consistori i l’entitat local complementa els recursos propis que genera El Centre gràcies als quals ha estat executant les obres sense endeutar-se, tot i que també es preveu l’aportació de recursos d’altres administracions per poder finalitzar el projecte.