Funcionament i curiositats de la zona genital en homes i dones

Image

01

set. 23

La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza el curs Funcionament i curiositats de la zona genital en homes i dones, que impartirà Carla Macau. Aquest curs comença el dia 3 d’octubre i consta de 4 sessions que seran en dimarts de les 7 a dos quarts de 9 i es faran a l’aula del Centre. Les classes seran els dies: 3 i 17 d’octubre i 7 i 21 de novembre.

A Funcionament i curiositats de la zona genital en homes i dones aprendrem que dels genitals en parlem molt però en realitat sovint no en sabem gaire. Combinem tabús, mites i desconeixement. Ara comencem a sentir-nos legitimats per parlar-ne amb honestedat i explicar el que ens preocupa però encara tenim moltes llacunes d’informació que hauríem de saber del nostre cos i no sabem. Des de la meva professió i especialitat, i amb l’experiència clínica de la consulta, us convido a parlar-ne amb calma, amb confiança i amb detall, per entendre com funciona aquesta zona silenciada de nosaltres i com podem cuidar-la i integrar-la.

Organització del curs: 

1. Micció i defecació 

2. Sexualitat i disfuncions sexuals, 

3. Com d’important és l’abdomen!, 

4. Disfuncions habituals i altres curiositats

Carla Macau és osteòpata i fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià. Ballarina. Docent. I ja ha col·laborat anteriorment amb la Universitat Popular de Caldes de Montbui.

Per apuntar-te al curs Funcionament i curiositats de la zona genital en homes i dones, has de clicar aquí.

La foto de l’inici és de freepick.