Image

21

oct. 15

Aquest any el Centre continua celebrant els 150 anys a la Festa Major de Caldes. 4 dies plens de festa i amor per totes bandes.

Participant d’aquesta festa contribuim a fer realitat un somni: la rehabilitació de l’edifici de l’Ateneu i el teatre, per a que puguem gaudir-ne totes les persones de Caldes (i més enllà). L’Ateneu és un lloc de trobada i acció social que es genera cada dia amb els esforços i les ganes de totes les persones que, voluntariament, destinem el nostre temps a relacionar-nos entre nosaltres, i crear espais de transformació social. Aquestes persones som gent com la PAH, la Guspira, el Rusc, l’Eixam, El concurs de Teatre i tants d’altres col.lectius, socis i amics que en formem part cada dia.

Per això, quan disfutem dels concerts d’aquest cartell, i consumim a les barres del parc de l’estació, felicitem-nos també perquè estem reconstruint junts i juntes l’espai de l’Ateneu, el Centre Democràtic i Progressista de Caldes, que vol ser i és casa de totes nosaltres. Aquesta Festa Major seguim escribint la història! T’esperem al Parc de l’estació.

Aquí va la programació sencera dels quatre dies al parc de l’estació de Caldes, us esperem!

Programació Festa Major 2015