Escriptura creativa

Image

09

gen. 23

Dilluns, 7 del vespre. A l’institut comença a arribar-hi gent que feia temps que no hi anava, o que potser no hi havien anat. Saluden el conserge i entren a l’aula que els indica…

A l’aula els espera l’Oriol. L’Oriol Molas és el professor d’Escriptura creativa i els explicarà què faran i aprendran durant 6 sessions. Al final, escriuran un conte.

L’Oriol ve de Camprodon (sí, triga una hora i mitja per venir a Caldes). Ell és filòleg, ell és escriptor. Ha treballat i treballa en el sector editorial.

De jove havia escrit poemes: Ànimes de paper (Columna 1986), Swinging (Editora de Sau, 1996) i Vent (Columna, 1992). I fa poc que ha publicat, juntament amb Ferran Grau, Cazeneuve i la revenja dels desvalguts (Capital books, 2018) i Cazeneuve i les clavegueres de la ciutat (Capital books, 2019).

“Què cal per ser escriptor? fer-se preguntes! perquè només fent-te preguntes sobre tu, sobre qui t’envolta, sobre què t’envolta…sabràs què vols explicar.”

“Abans d’escriure, hem de pensar; pensar què volem escriure. A partir d’aquí, caldrà pensar on ha de passar allò que volem que passi , caldrà crear personatges (amb totes les característiques, tan físiques com psíquiques). I tot això us ho explicaré en aquestes classes” Diu l’Oriol a l’alumnat.

Oi que són interessants els cursos de la Universitat popular?

Encara us podeu inscriure en els propers cursos! En trobareu tota la informació a al pàgina web: https://www.centredemocratic.cat/universitat-popular-de-caldes-de-montbui/