Escriptura creativa

Image

13

febr. 23

Llegir els clàssics, dominar el lèxic, la gramàtica, la sintaxi i l’ortografia, llegir llibres ben diferents, escriure sobre el que coneixem, no ser tan exigents amb nosaltres mateixos, estar preparats per rebre les crítiques i aprendre constantment, en el sentit de fer nostre el que aprenem, són alguns dels consells que l’escriptor, Oriol Molas, ha donat a l’alumnat del curs d’Escriptura creativa, de la UPCM, que ha finalitzat avui.
Al llarg de sis sessions els assistents han pogut escoltar pinzellades de com crear un conte: com fer descripcions, com construir els personatges, com estructurar el relat, com gestionar el temps i el ritme narratiu han estat alguns dels aspectes tractats. Tot i així, s’ha fet molt curt, per això la Universitat popular estem intentant fer-ne una nova edició el curs vinent.

Oriol Molas farà la presentació del seu nou llibre, El llapis vermell, el proper divendres 17 de març a les 19.00 hores al Centre. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Us hi esperem!