El Centre surt al carrer per celebrar els 150!

Image

01

juny 15

Tenim corda per 100 anys mes!!

El Centre va començar a celebrar el passat cap de setmana el seu 150 aniversari. No és poca cosa! Divendres vem començar amb la presentació del llibre “Ateneus, cultura i llibertat” i després l’artista vinculat a la casa “El Sueco” ens va oferir la seva obra de música i cabaret dedicada a les dones “nombres de mujer”. Dissabte el grup Cosmosoul va fer un concert magnífic a la Plaça onze de Setembre després de la victoria del Barça. Diumenge va donar pas al matí a la mostra d’entitats vinculades al Centre, un espai de jocs per la canalla, una sessió DJ a càrrec de Three Cool Cats.
Els motors es van anant escalfant per el dinar popular que a aplegar unes 230 persones. La paella va ser organitzada per les dos cooperatives de consum vinculades al Centre “El Rusc” i “l’Eixam” i amb l’ajut de la Cooperativa del Cafè del Centre. Després del dinar el companys de la PAH van fer un regal al Centre com homenatge als 150 anys, un dels moments mes especials del cap de setmana. Com a sobretaula en Jaume Arnella i en Carles Belda ens van oferir un concert molt emotiu amb un repertori ple de cançons populars. Per acabar la tarda el col·lectiu de DJ Trimenidijeis, van estar punxant música fins al vespre.

Desde el Centre volem agraïr a tothom que ha participat de la Festa la seva implicació i la seva energia, tots junts podem fer d’aquest racó del món un lloc digne per conviure i ser feliços!