El Centre rep el reconeixement de llicència d’activitats

Image

01

jul. 21

Notícia original publicada al web de la Federació d’Ateneus de Catalunya:

Us informem que el Centre ha rebut el reconeixement de llicència d’activitats per part de l’Ajuntament de Caldes com a establiment sociocultural de teatre i espectacles públics amb cafè-restaurant. La llicència municipal ha estat concedida d’acord amb els informes favorables del Consell Comarcal del Vallès Oriental en matèria ambiental, de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya en matèria d’incendis, del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, a través del Cos de Mossos d’Esquadra, en matèria de seguretat i dels serveis tècnics municipals en matèria urbanística, de mobilitat i salut pública.

Segons el president de l’entitat, Jaume Pieres, aquest fet de reconeixement de llicència d’activitats “cobreix la realitat polièdrica de l’ateneu Centre Democràtic i Progressista, una entitat amb més de 150 anys d’història, i amb molts projectes, seccions i entitats en el seu si, el que comporta la millora dels treballs que ens són propis, tant en espais escènics, expositius, aules, espai social i d’altres espais tècnics”.

Aquest reconeixement s’acompanya d’un Pla d’Inversions en l’equipament de més de 10 anys d’història que sobrepassa un volum de 600.000 €, dels quals l’ateneu hi ha aportat més de la meitat en recursos propis. Com a continuació del Pla d’Inversions, actualment s’estan executant obres de rehabilitació de l’espai amb una despesa total per part de l’entitat de 130.000 €.

A aquests recursos propis de l’ateneu, s’afegiran 100.000 € més per part de l’Ajuntament de Caldes en forma d’ajut per continuar els treballs de rehabilitació. Jaume Pieres s’ha mostrat molt satisfet per la concessió de l’esperada llicència d’activitats i ha destacat que aquest reconeixement ha estat el fruit de 10 anys intensos de treball conjuntament amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui, a qui ha agraït l’esforç i la complicitat en tot aquest procés.