Curs: Introducció a la història del rugbi

Image

01

set. 23

La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza el curs Introducció a la història del rugbi, que es farà a partir del 19 d’octubre a l’Institut Manolo Hugué i serà impartit per Marc Congost . Aquest curs consta de 4 sessions que seran en dijous de 7 a dos quarts de 9. Per tant, hi haurà classe els dies 19 i 26 d’octubre i 2 i 9 de novembre.

A Introducció a la història del rugbi aprendrem com va néixer aquest esport i com ha anat evolucionant i com ha arribat a Catalunya. No cal ser un expert en rugbi ni tenir-ne coneixements previs per assistir al curs, ja que ens hi explicaran tot allò que no en sabem i que en voldríem conèixer. 

Aquest curs serà impartit per Marc Congost Martos, qui va néixer a Caldes de Montbui el 1985, ha estat sempre vinculat d’una o altra manera amb el teixit associatiu, i més concretament a El Centre, on ha estat l’impulsor de la secció esportiva del Rugby & Touch Caldes.

Entrenador de Rugbi Nivell 1 de la World Rugby, ha estat entrenador de formació durant la temporada 2019-2020 dels Gossos de Castellar, així com entrenador i jugador del Touch Caldes des del setembre del 2018 fins al juny del 2022.

A més a més, ha impulsat la presència del rugbi en mitjans de comunicació, amb la col·laboració en la gestió i redacció del diari digital Rugby Spain, col·laborador a Cantàbria TV al programa Patada a Seguir, retransmissió d’alguns partits de rugby en directe a La Xarxa TV, així com la conducció del programa radiofònic 3/4 de 15 a Ràdio Caldes.

Actualment, finalitzant els seus estudis en Història, aportarà els seus coneixements de rugbi per narrar d’una forma propera els orígens del rugbi, la seva evolució i l’arribada d’aquest esport a Catalunya.

Pots apuntar-te al curs Introducció a la història del rugbi clicant aquí.