”Cuinart” de Laia Serra a l’Altell del Centru

Image

08

gen. 24

El proper dijous 11 de gener a 2/4 de 8 de la tarda s’innagurarà la primera exposició de l’any a l’Altell del Centru, en la que serà el debut expositiu de la calderina Laia Serra, dissenyadora gràfica de professió, aficionada a la fotografia i amant de la Història de l’Art.

Ha realitzat diversos cursos i workshops de fotografia gastronòmica cercant els secrets de com captar la llum natural i crear un estil propi. En aquest procés ha après a valorar els aliments de temporada, de proximitat i de qualitat.

La temàtica d’aquesta exposició és mostrar la gastronomia com una obra d’art. Posant-se a la pell dels pintors de l’època barroca com Caravaggio, Vermeer, Zurbarán,… Serra treballa amb el “dark mood”, estil fotogràfic que consisteix a enfosquir la imatge i crear un ambient majoritàriament fosc (subexposat) però sempre amb una il·luminació correcta del subjecte principal o protagonista.

Una mostra fotogràfica que serà visitable fins al proper 28 de gener de 2024, en un nou any d’exposicions a l’Altell del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, que manté oberta la convocatòria per als artistes que hi vulguin exposar.