La Universitat popular de Caldes de Montbui ofereix la conferència Què pebrots és la cuina sostenible, impartida per Ada Parellada dins el cicle Dones en acció. Aquesta conferència forma part del projecte Ho parlem a l’ateneu, de la Federació catalana d’ateneus.
“La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana ens explica què significa cuinar de manera sostenible, fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura. Una xerrada on comprendràs la magnitud i el poder que tens a l’hora de triar què entra dins del teu cabàs. Una decisió política que amaga la clau per combatre l’emergència climàtica des dels nostres fogons. Analitzarem el nostre patrimoni culinari per poder comprendre tot allò que se’ns remou quan cuinem i quan mengem!”
Ada Parellada i Garrell (Granollers, 26 de febrer de 1967) és una cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana i per la seva presència als mitjans de comunicació en la promoció dels bons hàbits alimentaris i la sobirania alimentària. En els darrers anys s’ha implicat intensament en la lluita contra el malbaratament alimentari.
Per comprar entrades per a Què pebrots és això de “la cuina sostenible”? clica al títol o aquí. Si t’has inscrit a tot el cicle Dones en acció, no cal que facis res més.