V Cicle de Jazz del Centre

JAZZ

IGNASI ZAMORA GRUP

10 de Febrer a les 20.30h

Concert amb Ignasi Zamora Grup (jazz fusió)

Ignasi Zamora al baix acompanyat de Txema Riera al teclat i Andreu Moreno a la Bateria. Partint de la formació i recorregut de cada un dels integrants del grup, aquesta banda es podria classificar de jazz/fusió mediterrani degut a la barreja de diferents estils que imprimeixen en les seves interpretacions, on podem escoltar composicions amb patrons, harmonies i pinzellades de jazz, latin, rock, flamenc, etc. En el concert al Centre ens presentaran un repertori de temes propis i alguns arranjaments molt particulars de temes d’altres intèrprets i estils.
Entrada: 3€ socis 5 € simpatitzants


BIM MENU 224 de Març a les 20.30h

Concert amb Big Menu (jazz rap)

BIG MENU és un power trio enfocat a la música hip-hop instrumental format per Enric Peinado (guitarra), Pedro Campos (baix) i Jose Benítez (bateria).

El grup neix el 2013 amb el propòsit de tornar a examinar la música afromaericana, posant especial èmfasi en la música hip-hop, les instrumentals i l’art del sampling. Al llarg de la seva trajectòria han col·laborat amb nombrosos mc ‘s nacionals com: Escandalós Xpósito, Nen Maleït, Dano, Foyone, Etern Pensante, Shrlstn, Buda aka Mr. Tenebro, Foyone, KCMG Killtime, Pielroja, Juli, Jay Calàbria, Mi.Amargo , Supersónika, Negra, Nelomvno, MPadrums, Malputo Dest, La Negra, Enes Suleman i molts altres. També han col·laborat amb productors nacionals com Hartosopash, Quiroga, 1978, Rubio druida, Jay Calàbria o Manu Beats.

Entrada socis/es 3€ no socis/es 5€


P104042828 d’Abril a les 20.30h

Concert amb Alfred Artigas QUARTET (jazz)

Alfred Artigas QUARTET és el resultat de molts anys de fidelitat a una idea: la de fugir dels cops d’efecte i dels artificis. Una banda que s’ha configurat quasi de manera espontània, doncs les forces que han conglomerat aquests quatre músics tenen una condició quasi de fenomen biològic. Proposen un repertori basat en temes originals sense una premissa estètica definida però que ressonen a jazz i mostren una tirada especial per la cançó. Els membres de la banda reconeixen poderoses influències en Ellington, Carla Bley, Benny Moré, Paul Motian i Bill Hicks. Preparen disc per a principis de 2017 amb Underpool Records.

Entrada socis/es 3 € , no socis/es 5 €


foto-2-scaramouche20 de Maig a les 19.00h

Concert amb Scaramouche (jazz swing)

Inspirats per la música de Django Reinhardt, Scaramouche interpreten el Jazz Manouche d’una forma variada i personal, però sempre amb la simplicitat i l’alegria característica d’aquest gènere que farà que no puguis parar de moure els peus. Un recorregut musical que comença als cafès de Paris dels anys 30 i evoluciona amb noves sonoritats oferint així una visió més àmplia i diversa del Gipsy swing.

 Entrada socis/es 3 € , no socis/es 5 €


 

9 de Juny a les 20.30h

Concert amb Miguel Villar Trio + Antoni Carné

L’agost passat va sortir el darrer disc del trio en col·laboració amb l’artista plàstic Antoni Carné titulat Around the Space; pel segell basc Mosquito Records.

Aquest trio acústic, després de 6 anys tocant cada setmana i més de 300 concerts, han desenvolupat un só personal i profund, cru i íntim. En aquesta ocasió, s’endinsaran dins de la visió pictòrica, també crua, profunda, íntima i personal de l’artista Antoni Carné i oferiran un viatge musical dins del univers de l’artista.

Miguel Villar TrioIMG-20170117-WA0000

 Entrada socis/es 3 € , no socis/es 5 €


 

blau blues14 de Juliol a les 20.30h

Concert amb Blau Blues (jazz blues)

Aquest grup va ser creat el 2012 a Barcelona, està format per Toni Batlle a la guitarra, Jaume Sans al baix, Loni Geest a la veu, José Maria Martí a la bateria i David Berges a la guitarra. El blues i el jazz son els estils en que millor es desenvolupen, amb tot un seguit de versions i temes propis, amb incursions en els ritmes de swing, rock i latin.

 Entrada socis/es 3 € , no socis/es 5 €

Facebooktwitter