Inici > INSCRIPCIÓ

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

És molt important que després de fer la inscripció al curs/cursos que us voleu matricular a través del formulari, heu de fer també efectiu el corresponent pagament. Aleshores, heu de fer una transferència amb l'import del curs al compte del Centre Democràtic al Banc de Sabadell: ES4400810028650001340541
Aquesta transferència la podeu fer per Internet, però en cas que us cobrin la comissió, no us faran cap càrrec si feu el pagament a través del caixer del banc de Sabadell.
Un cop feta la transferència, si la feu per Internet se us donarà la conformitat del pagament amb un PDF, i si la feu pel caixer també se us donarà un resguard conforme heu pagat, el qual heu d'escanejar. Llavors, aquest PDF és el justificant de pagament del curs que heu de fer arribar a la UPCM en arxiu adjunt al correu inscripcionsupcm@gmail.com
Per a qualsevol problema o dubte que tingueu, ens els podeu adreçar personalment.
Per a tal efecte, ens trobareu tots els dimarts i dimecres de 17 a 19h al Cafè del Centre.
PREUS I DESCOMPTE
L'import establert per a cadascú dels cursos va de 31€ a 21€, en funció de si té més de 8 sessions o menys.
Aquest preu tindrà un descompte de 5€ només per a les persones que són sòcies de l'Ateneu Centre Democràtic i Progressista. Per això -ja es demana al formulari- cal posar el Nº de soci.

INSCRIPCIONS I MATRICULACIONS

El període d'inscripcions i matriculacions va del 14 de gener a l'11 de febrer de 2019 per a tots els cursos que comencin durant el mes de febrer .
Aquest termini quedarà obert per als cursos que es facin durant el mes de març, a l'abril i al maig. És a dir, per als cursos de Filosofia contemporània i Salut i natura II, que es fan durant el mes de març i abril, les inscripcions i matriculacions es poden fer fins al 7 de març. Per al curs de Pedagogia Llibertària, que es fa entre l'abril i el maig, el termini és fins al 20 d'abril. Mentre que per al seminari de Geopresències, que es fa al maig, el període restarà obert fins al dia 5 de maig.

EQUIP IMPULSOR DE LA UPCM