Inici > DOCENTS

MERCÈ BORRÀS I PÉREZ

És membre de la Universitat a l’Abast de la UAB.
Cursos d’Aptitud en Català, Francès i Anglès EOI Sabadell.
És docent de la Universitat Popular de Granollers.
HISTÒRIA DE LA DONA. LES INVISIBLES 2

JOSEP GALLART BADIA

És membre d’UBUNTU des de l’any 2009 i de l’equip de difusió de la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en català (LoCo Team UBUNTU) des de la seva fundació. És el Speaker de referència de la comunitat.
Com a militant d’ERC, és responsable de la Vocalia de Programari Lliure dins la Sectorial de la Societat de la Informació.
És aficionat a la fotografia i al grafisme i disposa del certificat ACTIC –Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació-.
Ha dut a terme, des de l’any 2002, classes d’informàtica i d’internet per a adults a Caldes de Montbui i diversos cursos i tallers d’introducció al programari lliure a Caldes i a diverses poblacions de la comarca així com conferències arreu del territori. Podeu veure en detall la seva activitat de difusió i formació en TIC i programari lliure a: https://wiki.ubuntu.com/JosepGallart
INTRODUCCIÓ AL GNU / LINUX - UBUNTO 18.04

CONCEPCIÓ ORTEGA OLIVA

És llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.
Té experiència en treball-formació de persones adultes i en organismes de solidaritat.
Per encàrrec de la regidoria de Cultura de Palau va elaborar la Carpeta Didàctica de l’Inventari del Patrimoni arquitectònic natural i immaterial de la Vila així com els Itineraris a Peu pel Patrimoni de Palau-solità i Plegamans
Actualment és professora de Geografia i Història a l’IES Terrassa.

JORDI GALÍ I TRULLENQUE

És Calderí des de 1980. És enginyer industrial i té estudis d’enginyeria electrònica. Actualment treballant de jubilat pagès.
Ha desenvolupat tasques de gestió a la indústria.
Els últims catorze anys ha exercit la docència a l’IES Ramon Cases i Carbó de Palau-solità i Plegamans.

EVA TIL PÉREZ

És llicenciada en Filosofia per la UAB. 1986.
Diplomada en Ciències Religioses ISCREB. 2013.
Titulada amb el nivell D de català.
Professora a l’IES La Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana des del curs 1989-90

EDUARD GARCIA

Eduard Garcia i Ejarque va néixer el 1971 i la seva vinculació al món de la ràdio va començar als 14 anys com a col·laborador a Ràdio Clot de Barcelona. És llicenciat de Periodisme per la UAB i ha col·laborat a Catalunya Ràdio, a COM Ràdio o a Ràdio Sant Cugat. També ha treballat com a editor d’informatius a Onda Rambla Catalunya, ha presentat un magazine a Ràdio Arenys, ha estat director de Ràdio Castellar, i actualment dirigeix Ràdio Palau i és el president de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya.

SIRA RIERA

Sira Riera i Ferrer va néixer el 1980. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, i ha treballat de redactora a TV Caldes, a Ona Mallorca i a Ràdio Sabadell. Va formar part de l’equip de Neus Bonet com a locutora i redactora de Societat al Matí de Catalunya Ràdio, i posteriorment va treballar a Ràdio Barcelona (Cadena Ser) com a especialista en Infraestructures. Actualment és redactora d’informatius i locutora a Ràdio Palau.

ORLAND MENA

Llicenciat en història, especialitzat en medieval i contemporània. Ha donat cursos d'història social i d'història del pensament contemporanis en el Centre Democràtic de Caldes. Membre de l'AIEP des del principi i vicepresident, responsable de l'àrea d'història. Actualment exerceix la docència en un institut vallesà.

JOSEBA POLANCO

Economista especialitzat en les àrees de gestió estratègica, finançament i fiscalitat. La meva carrera professional la he desenvolupat al llarg de vint anys com a consultor d'empreses fonamentalment cooperatives, soci de la cooperativa basca ERAGINKOR,
Després d'aquests vint anys vaig venir a Catalunya l'any 2005 i des d'aleshores, per una banda, he dirigit la cooperativa ARACOOP, que impulsava la creació de cooperatives i difonia el cooperativisme, fins al 2008 any en què vaig incorporar-me com a director de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, on actualment segueixo fent la meva tasca professional.
Formació Acadèmica:
-Llicenciat. en Ciències Econòmiques  per la U.P.V. Sarriko de Bilbao (1983)
-Diplomat d'Estudis Cooperatius per la Universitat de Deusto (1985)
-Curs Administració d'empreses FUNDESCOOP. (1987)
-Màster en Gestió d'empreses cooperatives OTALORA – IADE (1992)
-Formació per a l'acció de consultors. Nivell Inicial organitzat per la "Fundació Basca para la Calidad" (1999). Formació model EFQM.
-Diploma de Especialització Professional Universitari en Gestió Tributària i Comptable per a cooperatives (2012)
-Català nivell C2, Escola Oficial d’Idiomes Vall d’Hebron (2016)
Publicacions:
-“Herramientas de gestión para la pequeña empresa cooperativa”, editat per la Federación de Cooperativas de Trabajo Asociado de Euskadi (Any 1996)
-“Soberanía económica y globalización en Euskal Herria”, Manu Robles Aranguiz Institutoa  (Any 1998), participo juntament amb altres autors i faig l'article "La empresa cooperativa vasca" pp. 273-293
-“Guía para la Gestión Cooperativa”, col·laboro amb Manuel Quevedo i és  editat pel Consejo Superior de Cooperativas de Euskadi (Any 2002)
-“De la Teoría a la práctica en Capital Intelectual: Una experiencia pionera en el País Vasco”, col·laboro amb diversos consultors del País Basc, editat pel Cluster del Conocimiento (Any 2003)
-“La fiscalidad de las cooperativas. Un modelo que fortalece los fondos propios”, Cuadernos de Gestión Vol. 4. Nº 2 (Any 2004), pp. 31-43
-"Les cooperatives d'avui a Catalunya", 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya (any 2018)

ARNAU GALÍ MONTIEL

Calderí temporalment exiliat al Maresme,  activista i militant d'un munt de causes perdudes i de formació animador sociocultural i educador social, Postgrau en economia cooperativa per l'IGOP (UAB - 2013), i Tècnic superior en economia social i solidària per la Universitat de Pécz (Hongria).
Fa uns anys que es va  involucrar de ple amb el cooperativisme, des de la praxi a través del Cafè del Centre, del qual n’és fundador, i ara des de l'equip tècnic de l'Ateneu Cooperatiu.
I és que si d'alguna cosa n'està segur és que el futur serà cooperatiu o no serà.

MARTÍ OLIVELLA I SOLÉ

Del primer grup d’objectors de consciència de Can Serra (1975-77), promotor de la innovació social i de la noviolència activa, recentment des d’En peu de pau. Formador de Dinamitzadors de tallers de noviolència. Ha estat co-fundador, director i president de Novact.

NÚRIA ESCRIG

Atleta dels 8 als 21 anys. Des de l’any 98 formació en dansa lliure Malkovsky,... i ha fet més de 3.000 hores en aquesta disciplina no reglada de formació contínua. Algunes de les seves mestres són Annie Garby, Chris Muhlebach, Vannina Guibert, Pedro Cuesta, Laurence Fauchenneret, Christiane Vion-Delphin, Francine Gartner i Marianne Orhant.
Ha estudiat Belles Arts a la UB, en l’especialitat d’Imatge i he treballat durant 15 anys en disseny gràfic i comunicació.
És membre activa de l’associació Llavors Orientals, amb seu a Santa Eulàlia de Ronçana, per la defensa del patrimoni agrari, la recuperació, la reproducció i la difusió de llavors de varietats locals i tradicionals. Estudia matemàtiques a la UPG.
DANSA LLIURE

FRANCESCA ZAPATER TORRAS


Metgessa d'atenció primària, actualment jubilada. Membre del Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP) i del Comitè d'Ètica assistencial del Vallès Oriental (CÈAVOC).
REFLEXIONS AL VOLTANT DE LA SALUT I EL SISTEMA SANITARI

PILAR LONCAN VIDAL


Llicenciada en Biologia. Doctora en Medicina. Magíster en Bioètica. Metgessa de la Fundació Sta. Susanna de Caldes de Montbui. Membres de la Societat Catalano Balear de Cures Pal·liatives. Presidenta  del Comitè d'Ètica assistencial del Vallès Oriental (CèAVOC).
REFLEXIONS AL VOLTANT DE LA SALUT I EL SISTEMA SANITARI

ANNA TORRENTS


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1980. Especialista en Medicina Interna des de l’any 2003. Màster en Cures Pal·liatives per la Universitat de Barcelona-ICO Bellvitge. Curs 2011-2012. Metgessa Fundació Sta Susanna.
REFLEXIONS AL VOLTANT DE LA SALUT I EL SISTEMA SANITARI

MIREIA PASCUAL VILARÓ


Llicenciada en Art Dramàtic especialitat Interpretació textual (ESAD, Málaga);...
Formada en Pedagogia Teatral Inclusiva, docent de Teatre per a infants, dones i joves. Excomponent de la Companyia teatral La Caldera afincada a Málaga. Creadora de la plataforma teatral El Quirófano (Málaga). Actualment actriu i fundadora de la companyia teatral PROJECTE LILITH (Barcelona). Docent a la Universitat Popular de Granollers. Experiència com actriu en múltiples projectes teatrals i en creacions col·lectives com:
Soy fea, un musical antiestético (Sergi Belbel) 2010. Actriu
Actriu principal en Tristán e Isolda (Marco Antonio de la Parra) 2008-2009. Primer premi al millor espectacle, millor interpretació femenina i millor direcció Málaga Crea 2009.
Actriu en el Proyecto Db7,2007. Creació col·lectiva de l'espectacle.
Actriu en l'obra “Las Criadas”, Jean Genet. Sota  la direcció de Alberto Cortés de la companyia BAJOTIERRA
Actriu LA HUMANIDAD DE LOS PECES. Creació col·lectiva La Caldera
FEEDBACK. Micropeça de teatre dirigida per Enrique Garcia . ESCENABRUTA Málaga
Actriu en l’obra ANIMALES NOCTURNOS Cia La Imprudente
Actriu en la micropeça SON DOS Y VAN DE ROSA dirigida per Manuel Rosaleny
Actriu en creació col·lectiva CONEJO BLANCO. Obra resident en VILLAPUCHEROFACTORY
Actriu micropeça LA ESPERA  de Angel Velasco JULIO Microteatro Màlaga
Actriu micropeça EL TEST GOTTMAN Álvaro Díaz en Microteatro Málaga
Actriu, guió i direcció de la peça DOS MEITATS DE COGOMBRE SOBRE UNA FULLA d’enciam
Actriu , creadora de CREACIÓ COL·LECTVA “INDÒMITA “ DE PROJECTE LILITH
CURS TEATRE SOCIAL

SEMINARI TAIFA

El seminari Taifa és un espai auto-organitzat, dedicat a l’autoformació i la divulgació de la crítica de l’economia política, amb l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat actual envers una societat no capitalista mitjançant la creació i l’impuls del pensament crític des de i per als moviments socials.
Els principis que inspiren tant la visió de la societat alternativa que Taifa té com la seva forma de treballar, estan ben resumits en la següent bruixola-matriu:
-Un règim de reproducció comunitari. Que no exploti a les persones ni malbarati recursos. Desmercantilització de la natura. Potenciació del valor d’ús. La justícia i la igualtat són més importants que el creixement, la eficàcia i la eficiència. Combat contra el patriarcat.
-Que el sistema de propietat proposat sigui col·lectiu. No a la propietat privada.
-Un sistema de distribució equitatiu. Accés assegurat als béns i serveis que satisfacin les necessitats materials (encara que no es treballi assalariadament). No es pot tolerar la pobresa.
-Una gestió del poder horitzontal. Igualitària i no jeràrquica. Totes les persones tenen els mateixos drets i obligacions, cap responsable “tècnic” ha de substituir a la ciutadania en l’exercici del seu poder de decisió. Les decisions han de ser polítiques.
-Que el sistema de valors i afectes proposi i potenciï el bé comú. El benestar social i comunitari es prioritari sobre el benestar individual, però aquest també és important.
Activitats
El seminari d’economia crítica Taifa desenvolupem diferents tasques i estudis, dividides en dos eixos d’activitats:
Activitat interna o auto-formació dels membres del seminari. Formada per diferents grups d’estudi dedicats a l’estudi d’autors i textos, debats, etc., dirigits a la formació permanent. Impliquen una major continuïtat.
Activitat externa o de divulgació i formació. Organització de cursos i xerrades de caràcter més divulgatiu, participació en mitjans de comunicació, edició de materials (com ara els informes d’economia crítica), divulgació etc. Tot encaminat a tenir una incidència política en l’esdevenir d’una societat alternativa al sistema actual.
ALTERNATIVES AL CAPITALISME

GEOPRESÈNCIES


Bernat Lladó i Mas
Doctor en Geografia Humana.
Interessat en el camp de la Cultura Territorial.
Ha col·laborat en el projecte Urbanoporosi. Sabadell i els silencis urbans (Sabadell, 2010)
Autor del llibre “Franco Farinelli. Del mapa al laberinto” (Barcelona, Icària, 2013)
Membre del consell de redacció de la revista "Quaderns de les Arts i del Pensament"

Kathrin Golda-Pongratz
Doctora en arquitectura, urbanista, investigadora urbana i fotògrafa.
Com a professora d’urbanisme internacional investiga, publica i imparteix classes sobre desenvolupaments territorials en contextos hispano-americans i a nivell global. Els seus camps d’investigació i de peritatge són: cultura(s) urbana(s) i espai públic, memòria urbana, processos d’urbanització i globalització, urbanisme informal i pràctiques urbanes col·laboratives.
El seu treball fotogràfic ha estat exposat internacionalment, al Perú, Argentina, Alemanya, Itàlia i Espanya.
El recent projecte “Landscapes of Pressure - Paisatges de Pressió” va estar exposat a la Fundació Miró (Barcelona) el 2014. El seu llibre “Landscapes of Pressure”, que inclou un breu assaig de Carles Guerra i és publicat en el mateix any, va ser finalista en els premis FAD en la categoria de teoria i crítica el 2015.
És fundadora, conjuntament amb Ignasi López, de la sèrie de fotollibres #pressured-landscapes.
És membre del comitè d’experts del Premi Europeu de l’Espai Públic Europeu del CCCB, del Deutscher Werkbund i de l’Academy of Europe.
https://www.frankfurt-university.de/index.php?id=13103
http://pressuredlandscapes.tumblr.com/
http://www.fotografiafestival.it/the-books-space-interviews-landscapes-of-pressure/

Ignasi López
Fotògraf, dissenyador i editor
Com a autor ha exposat internacionalment la seva obra a través de diverses mostres i festivals com PhotoEspaña (Madrid), FotoGrafia (Roma), Printemps de Setembre (Toulouse), ArtBasel i FotoLeggendo, entre d’altres.
És editor i fundador de Bside Books, un projecte editorial independent i alhora un laboratori d’experimentació col·laborativa de processos interdisciplinars d’interpretació, experimentació i anàlisi del territori i el paisatge a través de suports d’art, d’edició i de publicació.
Ha obtingut el Premi Lluís Carulla 2015 a l’estímul d’un projecte cultural per al projecte Terra-lab.cat, compartint la direcció del mateix amb Vicenç Altaió, Sergi Opisso i Román Yñán.
Amb obres presents a la col·lecció pública nacional de fotografía i en el fons d'art MNAC-MACBA, actualment aposta per oferir serveis a altres artistes a través de La Bibliogràfica, un obrador artesà de llibres a Caldes de Montbui.
www.ignasilopez.com
www.bsidebooks.com
www.terra-lab.cat
www.labibliografica.cat

Jordi Mas
Ballarí, investigador i pensador, compromès amb opcions de vida que congreguen aspectes relacionats amb la salut, l’acció comunitària, l’art i la creació. Preferentment influenciat pel Body Weather Laboratory. Actualment la meva activitat consisteix en concebre i realitzar projectes que vinculen el coneixement del cos humà amb escales espacials i temporals d’àrees determinades, amb l’objectiu d’ampliar la significació de la dansa, perquè aquesta aconsegueixi arribar i accedir en camps a on fins ara havia estat desatesa.
http://www.jordimasdansa.com/
GEOPRESÈNCIES

DANIEL LÓPEZ CODINA

Calderí. Membre de Caldes Solidària des de la seva fundació. Biofísic. Doctor en ciències físiques per la Universitat de Barcelona. Professor Titular d’Universitat a la Universitat Politècnica de Catalunya, on actualment imparteix assignatures com Biofísica 1 al Grau d’Enginyeria Física o Modelització i simulació de sistemes biològics al Grau d’Enginyeria de Sistemes Biològics. Forma part del grup de recerca Biologia computacional i sistemes complexos (https://biocomsc.upc.edu/en) on treballa en modelització a diferents escales de malalties com tuberculosi o leishmaniosis. Forma part del Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC (http://www.upc.edu/ccd/ca).
INTRODUCCIÓ A LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL

ELAINE FRADLEY


- Co-fundadora i co-directora de l'associació ambCAVALLS (2015)
- Nivell avançat de coach amb cavalls (Equilibri Escuela Internacional de Coaching con Caballos, Gualba, 2018)
- Certificació: Coaching amb cavalls (Equilibri Escuela Internacional de Coaching con Caballos, Gualba, 2014)
- Certificat en Teràpies Eqüestres (ACADE, Rubí, 2011)
- Curs d’especialització en hipoteràpia i equitació terapèutica Universitat de Girona (2010)
CURS SALUT I NATURA II

ELENA LÓPEZ


- Assaigs clínics (Institut Català d‘Oncologia, actualitat)
- Grau universitari en infermeria (Universitat de Barcelona, 2014)
- Postgrau i Màster en infermeria oncològica (Universitat de Barcelona, 2015)
- Màster en Assaigs Clínics (Universitat de València, 2017)
- Màster en Infermeria de Pràctica Clínica Avançada, especialitat oncologia (Universitat de Barcelona, 2018)
- Equinoterapeuta i co-fundadora i co-directora de l'associació ambCAVALLS (2015)
CURS SALUT I NATURA II

LIÉVANA MEDINA RODRÍGUEZ


Llicenciada en lletres - opció investigació literària per la UdelaR.
Llicenciada en Filologia Hispànica per homologació Ministeri d'Educació, cultura i esport, Govern d'Espanya.
Màster en Estudis catalans, llengua i literatura i les seves aplicacions per la UAB.
Ha realitzat treballs d'investigació com a ajudant honorària al Departament d'Antropologia de la UdelaR dins el programa "Joves sense sostre mai més".
Ha estat encarregada de l'edició dels llibres "El passat cultural uruguaià" (prosa) i "El cant de la terra" (poesia) d'Orfila Bardesio i la traducció al català del seu poemari "El cant de la terra".
Escriu i realitza treballs de recerca literària. Actualment investiga la vida i obra de Manuel Folch i Torres i El diari de guerra de Joan Peiró i Folch de pròxima publicació. Ha publicat articles sobre Ma. Aurèlia Capmany.
Ha participat com a voluntària a l'Escola "El Calderí" de Caldes de Montbui al programa LECXIT de lectura per a nens i nenes.
CURS LITERATURA LLATINOAMERICANA

MIGUEL PEYRÓ GARCIA


Doctor en Filologia per la Universitat de Sevilla, en la branca de Lingüística. Especialista en antropologia lingüística, comunicació intercultural, els aspectes culturals de l'ensenyament de llengües i les llengües i cultures de l’Àsia Central i l’Orient Mitjà.
Ha estat professor de les universitats de Sevilla, Oslo i el Caire. Actualment és professor d'història i cultura de Mongòlia a Casa Àsia de Barcelona.
Interessat en els alfabets i sistemes d'escriptura del món, va ser comissari general de l'exposició Escriptures: Símbols, Paraules, Poders del Museu de Cultures del Món de Barcelona i assessor sobre aquest tema del Museu Etnològic i del Museu d'Història de Barcelona. També ha treballat sobre diverses llengües i cultures amb la Fundació La Caixa, la Universitat Oberta de Catalunya i les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Castella-la Manxa, Granada i Vigo.
Ha estat avaluador del Ministeri de Cultura argentí per als projectes de recerca sobre les llengües indígenes d’aquest país.
Resideix a Sant Feliu de Codines.
CURS LLENGÜES I CULTURES

MAITE MARÍN


Llicenciada en Antropologia social i cultural i Filologia Hispànica, ha realitzat estudis de postgrau d'antropologia i de gènere i desenvolupament. Ha compaginat recerca i treball a Mèxic, Perú, Equador i Catalunya. Durant els darrers anys ha treballat amb el seu company -amb qui forma "Produccions Nòmades"-i amb diferents col·lectius en projectes que han creuat l'etnografia, la història i l'audiovisual. Actualment està fent el doctorat sobre la situació de les dones indígenes a l'Equador tot compaginant-ho amb la docència i projectes de recerca i difusió.
INTRODUCCIÓ A L'ANTROPOLOGIA

RUÉN RUBIO


Rubén Rubio Barrera. Enginyer informàtic i graduat en la filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compagina la seva feina com a enginyer i professor associat a la UAB amb la investigació de les relacions entre tecnologia, filosofia i humanitats, com poesia i música. Ha publicat La expresión de la araña. Sobre la construcción de sí mismos en Internet (Ápeiron Ediciones, 2017).
FILOSOFIA CONTEMPORÀNIA

EMILI CORTAVITARTE CARRAL


Llicenciat en Història Moderna i Contemporània per la Universitat de Barcelona.
Professor d'història en secundària (jubilat).
Secretari general de la CGT de Catalunya (1989-1998),  de la federació d'ensenyament de la CGT de Catalunya (2005- 2014), d'acció sindical i relacions internacionals de la FECGT (2009-2014).
President de la Fundació Salvador Seguí des de 2014.

Publicacions:
- El sindicalisme revolucionari: Auge i decadència (1890-1945) en Escola de Militants. Edicions Librepensamiento. Madrid 1999.
- R. Aracil i A. Segura (editors): Memòria de la transició a Espanya i a Catalunya. Edicions Universitat de Barcelona. Barcelona 2000.
- Associació de Joves historiadors i historiadors de la UB: Sense memòria no hi ha futur. Editorial Afers. Catarroja 2004.
- La Pedagogia llibertària, en La Revolució llibertària. CGT i Fundació Salvador Seguí. Madrid 2006.
- Pròleg d’Escola de rebel·lia (Història d’un sindicalista, Salvador Seguí) Edicions El Jonc. Lleida 2007.
- Pedro Ibarra i Elena Grau (coord.) Situació del moviment obrer en Anuari de moviments socials  de 2000 a 2009 Betiko Fundazioa i Icària Editorial. Barcelona. Des de 2011 fins 2015 en format digital en http://fundacionbetiko.org/
- Articles diversos en Librepensamiento, Mientrastanto, Rojo y Negro, El Viejo Topo, Catalunya…
Col·laborador setmanal de “La visió del dia” en Radio Klara.
Coordinador del cicle de conferències Barcelona 1936-1939 (“Viure i sobreviure en el marc d'una guerra”) Biblioteques de Barcelona (2006).
Col·laborador de les exposicions i jornades:
- La revolució llibertària (70 aniversari del 19 de juliol de 1936) CGT i Fundació Salvador Seguí 2006-2007
- Pedagogies llibertàries (les cultures de la llibertat en l'anarquisme ibèric) CGT 2008-2009
- 100 anys de l'assassinat de Francesc Ferrer i Guàrdia. CGT Barcelona 2009
- “Altres protagonistes de la Transició: l’esquerra radical i els moviments socials”  Barcelona 2017
Conferències sobre: Ferrer i Guàrdia,  Pedagogia Llibertària, Escoles Racionalistes, el CENU , Salvador Seguí, Joan Peiró, Camillo Berneri, el Sindicalisme Revolucionari o l'Anarquisme Social.
Participant en els documentals “El tiempo de las cerezas” (1977-1979, eclosión libertaria) de Juan Felipe (Zer Ikusi, FSS, FAL i CGT Euskalerria) i  “Valentín. La otra transición” de José Asensio (CGT i RyN) .
Crèdits sobre Teoria i Practica de l’Anarquisme i Experiències revolucionàries llibertàries  al Postgrau de la UAB i la UPF  “Idees i experiències polítiques transformadores”, 2016 i 2017.
Crèdit sobre Teoria i Pràctica de l’Anarquisme al postgrau de la UB i UAB “Análisis del capitalismo y políticas transformadoras” (tardor 2018)
CURS PEDAGOGIA LLIBERTÀRIA

JORDI MARTÍ I RUBIÓ


Llicenciat en Medicina i Cirurgia
Grau de Llicenciatura
Cursos de Doctorat
Alumne de quart del Grau d’Història de l’art a la UAB.Nivell C de Llengua catalana del Consorci de la Normalització Lingüística.
Voluntari del Programa Lecxit, d’ajuda a la lectura, a l’escola “El Calderí”.