Inici > CURSOS > TEATRE SOCIAL

TEATRE SOCIAL

Taller eminentment pràctic i vivencial orientat a totes les persones, actors i no-actors, que vulguin beneficiar-se de les múltiples oportunitats que ens ofereix el Teatre. Entenent el teatre com una eina d'intervenció social i de treball en grup. El teatre Social propicia el diàleg, l'aprenentatge col·lectiu i la participació activa. Analitzarem la vida de manera objectiva (“com miralls que reflexes la realitat”) i a través de diferents jocs i dinàmiques actorals ens plantejarem les possibles estratègies de sortida als conflictes diaris.

Preu curs: 31 euros (26 euros per a sòcies)
*Recordeu que en cas de necessitat hi ha la possibilitat d'accedir a beques

Nombre de sessions: 12 . El dies 4, 11, 18 i 25 d'octubre; 8, 15, 22 i 29 de novembre; 13 i 20 de desembre; 10 i 17 de gener

Horari: de 19.30 a 21.00

LLOC: Centre Democràtic

INICI DEL CURS EL DIJOUS 4 D'OCTUBRE DE 2018

DINÀMICA

Jocs i dinàmiques teatrals: creant un codi de comunicació grupal on els i les participants es trobaran còmodes i segurs a l'hora de treballar la desinhibició, l'autoestima, la confiança, la diversió...
Mètodes de Creació Col·lectiva
Posarem en marxa diferents dispositius que ens ajudaran a crear petites escenes que reflexin els temes que inquieten als i les integrants del grup.
Posada en Escena y Teatro Foro: Aprendrem com portar a escena les peces realitzades i a dinamitzar un Teatre Foro.

TEMARI

L'objectiu és utilitzar les eines del Teatre Social, del Teatre de l'Oprimit d'Augusto Boal, els mètodes de Creació Col·lectiva.
Analitzar la vida que ens envolta i crear escènicament diferents alternatives davant els conflictes existents.
Adquirir tècniques sobre el treball actoral i la posada en escena.
Fer una creació escènica col·lectiva amb les bases del Teatre Social.

PROFESSORA: Mireia Pascual