Inici > CURSOS > RECERCA CIENTÍFICA

FEM RECERCA CIENTÍFICA!

OBJECTIUS

Hi ha qui veu a la ciència i als científics amb admiració, hi ha que està fascinat pels seus resultats tecnològics des dels antibiòtics o les vacunes fins als ordinadors i els robots, hi ha qui pensa que la ciència és massa complexa i incomprensible, hi ha qui veu als científics com persones intransigents i doctrinaris. La ciència genera sensacions contradictòries.
Probablement això és degut al desconeixement del dia a dia de la ciència i els científics. Per resoldre aquestes contradiccions, us proposem fer-vos científics... o almenys aprenents de científics.
Durant el curs no farem classes! Farem recerca!

Preu curs: 31 euros (26 euros per a sòcies)
*Recordeu que en cas de necessitat hi ha la possibilitat d'accedir a beques

Nombre de sessions: 12 . El dies 2, 9, 16, 23 i 30 d'octubre; 6, 13, 20 i 27 de novembre; 4, 11 i 18 de desembre

Horari: de 18.00 a 19.30

LLOC: Institut Manolo Hugué

INICI DEL CURS EL DIMARTS 2 D'OCTUBRE DE 2018

METODOLOGIA

Ens organitzarem en grups, triarem els temes de recerca i avançarem tant com sigui possible seguint els mètodes de treball dels científics. D’aquesta manera intentarem entendre amb l’experiència que és la ciència i millorar la nostra visió sobre ella.
No farem classes, no farem exàmens,... però haureu de treballar intensament!! El nivell dels treballs serà l’adequat als coneixements previs de cada grup, no tingueu por!!
Si esteu fent batxillerat durant el curs a la UPCM podem fer avanços importants en el que pot ser el vostre treball de recerca.

PROFESSOR: Daniel López