Inici > CURSOS > LA TIRANIA DE LA MODA

HISTÒRIA DE LA DONA I

Posarem la moda en el punt de mira, i analitzarem la gran força que exerceix sobre la societat occidental. Ens sentim bé, sent com som? O, per contra, ens incomoda la nostra edat, el nostre cos, les nostres característiques..., tot oblidant que això, precisament és el que ens fa únics?. Us convido a "submergir-nos" en la cara menys amable de la moda, la que ens fa sentir malament, la que ens tiranitza.

Dinàmica

Les classes es vertebraran a través d'un powerpoint que inclourà cites, texts, imatges i/o fragments de documents. També es pot dedicar alguna classe al visionat i posterior debat d'alguna pel·lícula o documental que ens pugui interessar.
S´enviaran articles o enllaços a l’alumnat mitjançant correu electrònic per tal de fer les classes el més dinàmiques possible, ja que s'espera l'opinió i el debat entre l'alumnat.
No cal tenir coneixements previs, només el desig de descobrir els motius culturals, econòmics, politics i socials, que ens han portat a aquest culte al cos desmesurat que tothom, però especialment les dones, patim.

Preu curs: 30 euros (25 per a sòcies)
*Recordeu que en cas de necessitat hi ha la possibilitat d'accedir a beques

Temari

Malgrat que la professora segueix un programa estricte, s’estima més no detallar-ho, ja que l’experiència de cursos anteriors aconsella, d’una banda, tenir en compte les preferències de l’alumnat i, d’una altra, alguna noticia especialment significativa que dilata el temari.