Inici > CURSOS > HISTÒRIA DE LES DONES, LES INVISIBLES

HISTÒRIA DE LA DONA II

Parlarem de la histròria de les Dones, les invisibles. Farem una aproximació a aquella part de la Història que els libres de text no expliquen.

Dinàmica

Les classes vertebraran a través d´un powerpoint que inclourà cites, textes, images i/o fragments de documents. També es pot dedicar alguna classe al visionat i posterior debat d'alguna pel.licula o documental que ens pugui interessar.
S´enviaran articles o enllaços als alumnes mitjantçant correu electrònic per tal de fer les classes el més dinàmiques possible, ja que s´espera l´opinió i el debat entre l'alumnat.
No cal tenir coneixements previs, només el desig de descobrir els motius culturals, econòmics, politics i socials, que han frenat la dona en el decurs dels segles.

Preu curs: 30 euros (25 per a sòcies)
*Recordeu que en cas de necessitat hi ha la possibilitat d'accedir a beques

INICI DEL CURS EL DIJOUS 11 DE GENER DE 2018

Temari

Parlarem de la Història de les Dones a Occident, desconegudes, oblidades, invisibles... Deesses i bruixes, obreres i sufragistes, artistes i científiques, dones silenciades ...
Us convido a un llarg viatge que començarà a l'Edat de Pedra, tot desmitificant alguns tòpics, i que acabarà a l'actualitat, amb el desig  d´una igualtat que encara no está assolida.