TACA’M

383641_217249671697270_70191302_n
Tot a punt per a un nou TACA’M. En fem 28!!

El pròxim diumenge 24 de gener a les 12h, al Cafè del Centre, presentem la 28 edició del Concurs de Teatre Amateur del Centre. El concurs es farà en vuit representacions a la Sala Stage i també al Cafè del Centre, a partir del 31 de gener i fins el 13 de març de 2016

Un any més, el TACA’M aposta per grups de proximitat però enguany el tret comú de la majoria de participants és l’alta qualitat en dramatúrgia i maduresa interpretativa per part dels vuit grups, tots ells, de comarques barcelonines. Així podrem veure obres i directors que han passat per sales alternatives i de renom de la ciutat de Barcelona com d’altres clàssics de sempre representats per grups amb forta trajectòria teatral.
Tal i com venint fent els darrers anys, la majoria de funcions es fan a la Sala Stage, els diumenges a les 18 h, a excepció d “El verí del teatre” de Rodolf Sirera que es farà a la sala del Cafè del Centre, el divendres 4 de març al vespre, a càrrec dels Tic Escènic de Castellar del Vallès. Si sou habituals dels concerts que programem al Cafè us proposem, doncs, fer aquest tast de teatre que, de ben segur, no us deixarà indiferents. És una forma de posar de relleu que el TACA’M, el teatre del Centre, torna de mica en mica cap a casa. Com ja sabeu, aquest camí de rehabilitació de la sala de teatre ha fet un pas endavant aquets estiu amb la reparació de la coberta. Esperem una propera fase poder fer encara més i fer que entre tots i totes tornem a aixecar el teló del Centre!
A la secció del 28 TACA’M, podreu veure tota la cartellera d’enguany, val molt la pena.
Us esperem!!

Contacte: Jaume Guarch
Correu electrònic: tacam@centredemocratic.cat
Més informació: http://teatrecaldes.blogspot.com

 

Facebooktwittergoogle_plus