El Cicle Veïns viatja a Sardenya amb la veu de Claudia Aru
30/01/2017
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS CENTRE, 2017
19/03/2017
Mostrar tot

Presentació del V Cicle de Jazz del Centre

 Si d’una cosa en podeu estar segurs/es i no en podeu dubtar mai,  és del compromís  del Centre amb el jazz. Un compromís que no es remunta a cinc anys, sinó a moltíssims anys enredera, des de la dècada dels anys 70 fins a l’actualitat. No deixa de ser doncs un plaer i un autentic orgull, contribuir amb aquest cicle a fer mes gran la historia del Centre promovent aquest estil musical.

Us presentem doncs el V Cicle de jazz del Centre. Aquest cicle ofereix la possibilitat d’escoltar jazz de qualitat cada mes, del febrer fins el juliol. El cicle neix de l’interès de diferents grups de jazz per actuar al cafè del centre i de la participació de Txema Riera en la selecció de la majoria de propostes del cicle.

El cicle consta de 6 concerts  repartits en el transcurs de sis mesos. Iniciem el cicle amb la participació del baixista Ignasi Zamora en format trio. Al febrer descobrirem el jazz rap de Big Menu. Al març  gaudirem de Alfred Artigas Quartet. Obrim la primavera ballant swing amb Scaramouche. Al maig gaudirem amb la fusió de l’art i el jazz amb la proposta que ens porten Miguel Villar Trio + Antoni Carné . Per tancar el cicle ens visitaran Blau Blues amb una proposta de jazz i blues.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès i en pugueu gaudir.

Consulta el programa del V Cicle de Jazz

Facebooktwittergoogle_plus